Actie Solidariteitskas

Op 20 mei start de actie Solidariteitskas. Alle leden van 21 jaar en ouder worden per e-mail of per post benaderd en gevraagd om een financiële bijdrage. De Protestantse Gemeente Zwolle moet per lid € 5,00 afdragen aan de PKN. Alles wat meer wordt bijgedragen door de leden, komt ten gunste van de Protestantse Gemeente Zwolle. Vanuit deze solidariteitskas kunnen PKN gemeentes ondersteund worden bij samenwerkingstrajecten, innovatie en gemeentevernieuwing. Het college van Kerkrentmeesters roept iedereen op om mee te doen met de actie. Uw bijdrage is van harte welkom! Hartelijk dank hiervoor!

Meer nieuws

Solidariteitskas

Ieder gemeentelid van 21 jaar of ouder heeft een verzoek gekregen om bij te dragen aan de solidariteitskas. (Lees meer)

Stadswandeling ‘Joods Zwolle’, wandelt u mee?

Op zondag 6 oktober is het Israëlzondag. In verband hiermee wordt er op zaterdag 5 oktober een stadswandeling georganiseerd onder begeleiding van dominee Arjan Hilbers als gids, met als thema: Joods Zwolle (Lees meer).

Nieuws

Een stagiaire in de Sionskerk

Hoi! Ik ben Roosmarijn Logtenberg en ik ben 23 jaar. Ik doe een opleiding HBO Theologie aan de Viaa in Zwolle, waar ik in september aan mijn tweede jaar begin. Het komende halfjaar, van september tot en met januari, ben ik in de Sionskerk aanwezig als stagiaire. (lees meer)

STARTWEEKEND 2024-2025