Een stagiaire in de Sionskerk

Nieuws

Roosmarijn stelt zich voor

Hoi! Ik ben Roosmarijn Logtenberg en ik ben 23 jaar. Ik doe een opleiding HBO Theologie aan de Viaa in Zwolle, waar ik in september aan mijn tweede jaar begin. Het komende halfjaar, van september tot en met januari, ben ik in de Sionskerk aanwezig als stagiaire. Ik heb er erg veel zin in om u en jullie allemaal te ontmoeten! Dat kan op allerlei manieren: ik loop 14 uur per week stage en ik zal die uren vullen met pastoraat, jeugdwerk, de Thuiskamer, en nog vele andere ontmoetingen.
Ik ben geboren en opgegroeid in Staphorst, en ik woon nu ongeveer een jaar in het mooie Zwolle. Als ik niet aan het studeren of stagelopen ben, rijd ik meestal op de fiets door de stad voor mijn baan in de thuiszorg. Verder houd ik ook veel van hardlopen, wandelen, koken, lezen, series kijken, tekenen en nog wel het meest van kletsen.

Als u/jij iets aan mij wil vertellen, vragen of overleggen, dan ben ik bereikbaar op 06 11664300 en via de mail: roosmarijnlogtenberg@gmail.com

Meer nieuws

Solidariteitskas

Ieder gemeentelid van 21 jaar of ouder heeft een verzoek gekregen om bij te dragen aan de solidariteitskas. (Lees meer)

Stadswandeling ‘Joods Zwolle’, wandelt u mee?

Op zondag 6 oktober is het Israëlzondag. In verband hiermee wordt er op zaterdag 5 oktober een stadswandeling georganiseerd onder begeleiding van dominee Arjan Hilbers als gids, met als thema: Joods Zwolle (Lees meer).

Financiën

Wijziging rekeningnummer wijkkas

Het rekeningnummer van de wijkkas van onze gemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is NL 32 RABO 0379 2774 33 ten name van Wijkkas Sionskerk.