Wijziging rekeningnummer wijkkas

Financiën

Het rekeningnummer van de wijkkas van onze gemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is NL 32 RABO 0379 2774 33 ten name van Wijkkas Sionskerk.

Gebruikt u voor giften voor de wijkkas vanaf heden dus alstublieft dit nieuwe rekeningnummer! En wijzig het rekeningnummer als u aan de wijkkas bijdraagt met een automatische periodieke overboeking! Wij zien nog steeds dat gemeenteleden bijdragen voor de wijkkas overboeken naar het oude rekeningnummer en dit nog niet hebben aangepast! De oude rekening bij de ING Bank zal echter in september worden opgeheven. Eventuele overboekingen naar die rekening kunnen door uw bank dan niet meer worden uitgevoerd!

De ouderlingen-kerkrentmeester

Meer nieuws

Solidariteitskas

Ieder gemeentelid van 21 jaar of ouder heeft een verzoek gekregen om bij te dragen aan de solidariteitskas. (Lees meer)

Stadswandeling ‘Joods Zwolle’, wandelt u mee?

Op zondag 6 oktober is het Israëlzondag. In verband hiermee wordt er op zaterdag 5 oktober een stadswandeling georganiseerd onder begeleiding van dominee Arjan Hilbers als gids, met als thema: Joods Zwolle (Lees meer).

Nieuws

Een stagiaire in de Sionskerk

Hoi! Ik ben Roosmarijn Logtenberg en ik ben 23 jaar. Ik doe een opleiding HBO Theologie aan de Viaa in Zwolle, waar ik in september aan mijn tweede jaar begin. Het komende halfjaar, van september tot en met januari, ben ik in de Sionskerk aanwezig als stagiaire. (lees meer)

STARTWEEKEND 2024-2025